L’assemblea local de Compromís per Pedreguer, constituïda pels militants i simpatitzants de la formació, va ratificar el divendres passat, 22 de febrer, la proposta de llista per a les eleccions municipals de 2019.

La proposta de candidatura, que encapçala l’actual Alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús Peris, ha estat ratificada per unanimitat dels assistents.

S’iniciava la sessió recordant que, en ser Pedreguer una localitat de menys de 20.000 habitants i haver estat proclamat Sergi Ferrús com a candidat a l’alcaldia per més del 80% de la militància el passat mes de desembre, no havia calgut procedir a cap procés de primàries, i ara s’anava a procedir a ratificar la llista proposada pel candidat.

A continuació Ferrús, al capdavant també de les Regidories d’Hisenda, Igualtat, Esports, Personal, Interior, Àigües i Urbanisme, ha agraït a totes les persones que han decidit donar el pas i formar part del projecte i ha assenyalat que era una llista “encapçalada per persones veteranes i amb experiència, però ben nodrida de gent jove, preparada, que prové de diversos camps i de diversos sectors socials, molt arrelada en la vila i en el teixit associatiu, i molt implicada en el projecte de poble que presenta Compromís”; de fet, el número 1 de Compromís ha afegit que “tenim una llista guanyadora amb persones molt preparades i molt implicades. Hem apostat per combinar joventut amb experiència, amb persones que ja estem en l’ajuntament gestionant diverses àrees i el valor afegit d’altres que estan disposades a fer un pas avant pel seu poble”.

Després ha continuat explicant i presentant, un a un, cadascun/una dels candidats/ates.

L’assemblea finalment ha elegit com a procediment de ratificació la mà alçada, i la proposta ha esta ratificada per unanimitat dels assistents.

Per tant, i a resultes de la votació, la candidatura de Compromís per a les eleccions municipals del 2019 és la següent:

 1. Sergi Ferrús Peris. 53 anys. Llicenciat en Filologia Clàssica, és professor en Instituts públics des de 1989. Regidor de Compromís a Pedreguer des de 2007, ha sigut Alcalde entre 2011 i 2013, i ho és durant l’actual legislatura, assumint les delegacions d’Hisenda, Igualtat, Esports, Personal, Interior, Urbanisme i Àigües. Pensa que l’acció política i de govern han d’estar al servei del bé comú i de la ciutadania.
 2. Victòria E. Simó Noguera. 54 anys. Llicenciada en Filosofia. Treballa en el cos de gestió de l’Administració de Justícia, actualment exercint funcions de Secretària del Jutjat de Pau de Pedreguer. Les seues grans aficions són la lectura i el cine.
 3. Noèlia Miralles Gilabert. 29 anys. Grau en Turisme, especialitzada en Planificació i Administració Turística Sostenible i Màster en Desenvolupament Local i Innovació Territorial per la Universitat d’Alacant. Actualment és regidora de Turisme, Joventut, Cultura, Educació i Benestar Animal. Entre les aficions, destaca la música, la lectura, la natura i els animals.
 4. Ferran Lloret Morell. 25 anys. Graduat en Història que participa en diversos projectes arqueològics. També ha publicat articles de temàtica cultural al Canfali Marina Alta i Toda Una Amalgama, i articles d’opinió a La Veu del País Valencià.
 5. Héctor Mulet Garcia. 27 anys. Graduat en Enginyeria en Geomàtica i Topografia, especialitzat en cartografia i sistemes d’informació geogràfica. Actualment acabant el treball final de màster. Aficionat a la natació i als escacs entre altres.
 6. Pepe Cabrera: 47 anys. Diplomat com a monitor de musculació i amb diversos cursos de formació relacionats amb la temàtica esportiva, porta diversos anys treballant (des del monitoratge a la coordinació esportiva) amb l’àrea municipal d’esports, d’on és monitor del gimnàs municipal des de l’any 2001. Vol aportar la seua experiència en els distints àmbits laborals en què s’ha manejat. Les seues aficions: cine i esport.
 7. Blai Server Server. 29 anys. Llicenciat en Història i màster en Patrimoni Cultural per la Universitat de València; actualment hi cursa estudis de doctorat. Ha sigut secretari comarcal del Bloc Jove de la Marina Alta entre el 2010 i el 2015, regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Pedreguer en la legislatura 2015-2019, i membre de l’Executiva Nacional del BLOC des de maig de 2016.
 8. Immaculada Puigcerver Almodóvar. 43 anys. Llicenciada en Filosofia. Ha treballat de professora en acadèmies i ha donat classes particulars i a domicili. Actualment és Directora Comercial en una agència immobiliària. Li agrada l’Ètica Econòmica i Empresarial i creu que hauria d’haver un tècnic en cada empresa i en el govern per controlar i assessorar als responsables.
 9. Aitor Moltó Noguera. 26 anys. Metge de professió i vocació. Voluntari a l’agrupació local de Protecció Civil. Amant de la natura, el senderisme i l’esport aquàtic.
 10. Àngela Barber Carrió. 58 anys. Llicenciada en Filologia, actualment treballa a l’IES Josep Iborra de Benissa. Aficionada, entre altres moltes coses, a la música, el senderisme i la dansa tradicional.
 11. Alexandra Carrió Miralles. 27 anys. Graduada en Finances i Comptabilitat per la Universitat de València, amb curs superior en peritatge judicial d’inspecció i auditoria tributària. Treballant actualment en la secció fiscal i comptable d’una assessoria del poble. Aficionada a viatjar i conèixer noves cultures.
 12. Roser Gayà Costa. 59 anys. Llicenciada en ciències químiques. Professora de Física i Química de secundària. Aficionada als viatges, a estar al dia en cinema i tot el que té a veure amb la muntanya i la naturalesa.
 13. Nicolàs Vives Ballester. 75 anys. Feliçment jubilat. En el col·lectiu municipal des de la seua creació, ha estat el primer regidor nacionalista a Pedreguer. Polifacètic i immers en la vida social del seu municipi, li agrada la fotografia i col·leccionar alegria.
 14. [suplent] Joan Miquel Vidal Martín. 31 anys. Llicenciat en Història i Màster en Educació Secundària. Bilingüe en Anglès. Professor de Geografia i Historia a l’IES Pedreguer [suplent]
 15. [suplent] Anna Mari Andrés Vengut. 69 anys. Mestra jubilada. Ara fa el que estima, que és estar amb els seus i dedicar prou del seu temps a altres persones… i ho farà mentre tinga salut [suplent]
 16. [suplent] Antoni Almodóvar Morell. 56 anys. Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de València, professor de secundària en l’especialitat de Biologia i Geologia. Músic per vocació, i aficionat al cine i al senderisme [suplent]

La llista serà presentada el proper 1 de març a la casa de cultura de Pedreguer, a les 20,00, en un acte presentat per la historiadora pedreguera i membre del Consell Valencià de Cultura, Irene Ballester, i l’actuació musical de Pau Alabajos. En l’acte intervindran també Rafa Climent, conseller d’Economia, i Josep Nadal, diputat a les Corts Valencianes.