Com sabeu, diumenge va ser un dia històric, ja que gràcies a tots vosaltres Compromís per Pedreguer hem aconseguit, amb 1679 vots i 7 regidors/es, la primera majoria absoluta a Pedreguer des de l’any 1979. A la imatge de l’esquerra podeu veure el detall dels resultats locals.

Lògicament, no podem estar-ne més satisfets: aquests últims quatre anys hem treballat de valent per a fer del nostre un millor poble i tota eixa feina s’ha vist premiada amb la confiança d’un 49’7% dels pedreguers i les pedregueres. Una confiança que tractarem de mantindre i ampliar a base de treball i més treball en la legislatura que ara comença.

També volem donar les gràcies a les 916 persones que vau optar per Compromís en les eleccions al Parlament Europeu, una xifra igualment històrica al nostre poble.

Per a valorar els resultats electorals de diumenge i començar a planificar la nova legislatura, el proper dimarts 4 de juny celebrarem assemblea local oberta a les 21.00 h i a la seu de la Glorieta. Com sempre, podeu portar-hi el sopar.

Novament, moltes gràcies per la confiança, pel vostre suport i per haver-nos ajudat a sumar somriures en benefici del nostre poble!

Salut i compromís!