Anar directament a les notícies
Pedreguer Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Pepe Medi Ambient 19 Feb 2019
Plaques solars als edificis municipals per a estalviar energia.
Antonia 1 Mar 2019
Hi han dos patis en el carrer corbellot es podria negociar amb els amos per un futur parquin? queda centric, una mica xicotet?
Anonim 18 May 2019
Manca d'ascensor en el centre de saludrnTrobe molt molt mal que feu un pabello en temps récord i per a un ascensor vos costa tant es increíble com l'ajuntament nomes fa que apuntarse punta i pasar Dels problemes de la gent de pedreguer
albert Urbanisme 21 Feb 2019
Donar eixida a tots els carrers del Nou Alfas a la carretera de Benidoleig i regular de nou tot el trafic de vehicles. Ja que ara tenen que entrar i eixir tots per el mateix carrer. Tinguent una escola, una escoleta , un edifici amb 42 vivendes , un autobus ambs xiquets ,mes tots els veins de les cases particulars que tinguen que pasar tots per un sol carrer puguent solucionar i donar eixides i entrades diferents i evitar el perill que suposa.
Jose C 4 Mar 2019
Pla de sostenibilitat energetica, cameres de seguretat a punts estrategics per a evitar delincuencia (robos a festes, basura i excrements de gos que els amos no arrepleguen) i poder penalitzar als autors.
Jose Medi Ambient 9 Mar 2019
Posar mes gent per la netetja del poble.Aixi poder tindrer els parques,aceres,casa urba i demes mes net.Modernitzar la flota de vehiculs de recollida de R.S.U i netetja(electrics,gas natural).
Alex Medi Ambient 19 Feb 2019
Possar papereres als carrers i si són amb cendrer o alguna cosa per l'estil per a tirar les ''colilles'' millor
Ximo Urbanisme 27 Feb 2019
Crear parquing públic al centre del poble. Ja que els residents ens costa moltissim trobar lloc, i cada vegada més, ja que poc a poc hi ha mes zones grogues.
Ocaive Urbanisme 19 Feb 2019
Peatonalisar el centre del poble i llevar les aceres.
Joan Benestar 18 Feb 2019
Habilitar un centre de dia per a la gent gran.
Mostra més propostes
css.php