Anar directament a les notícies
Pedreguer Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Anonim 18 May 2019
Manca d'ascensor en el centre de saludrnTrobe molt molt mal que feu un pabello en temps récord i per a un ascensor vos costa tant es increíble com l'ajuntament nomes fa que apuntarse punta i pasar Dels problemes de la gent de pedreguer
Anonim Carrer gata 18 May 2019
Les pasases plutjes van inundar el meu Baix per culpa de que el Carrer Cova del tambor fita amb un bancal que s'inunda cada vegada que plou l'ajuntament despres de dir-ho un grapat de voltes han fet vas omís espere un poc de serietat i sensibilitat! El meu vot a estes elecciones l'heu perdut avore si en feu cambiar d'opinio!!
Ana Benestar 12 Mar 2019
Es podria destinar el local de la musical per al museu etnogràfic, més ben situat a la plaça. I el local que vam comprar es pot aprofitar per a les activitats esportives, perque ara estàn disseminades en varios locals, no hi ha prou espai en alguns d?ells i no caldria agafar el cotxe per a desplaçar-se.
Jose Medi Ambient 9 Mar 2019
Posar mes gent per la netetja del poble.Aixi poder tindrer els parques,aceres,casa urba i demes mes net.Modernitzar la flota de vehiculs de recollida de R.S.U i netetja(electrics,gas natural).
Luis Martínez 5 Mar 2019
Donar una solució tècnica i viable econòmicament per a la connexió al clavegueram public del veinat de la sortida del poble direcció Gata de Gorgos. Actualment la gestió de les aigües residuals és particular i estem en sòl urbà!
Mateu Cultura 5 Mar 2019
Habilitar i potenciar el Parc del Patronato per fer activitats, es una llàstima que un lloc així es mal utilitze, es més, es Skate Park deurien haver-ho instal·lat alli.rnTambé es important que deixen de fer actes per la nit en Els Porxens. Es un bé històric que tenim al poble i que deguem cuidar.
Esther 5 Mar 2019
Que es faça algo amb el parquing de terra de l escola l Alfás. Sabem es zona verda peró algo s haurà d fer. La polseguera es incontrolable!!
Jose C 4 Mar 2019
Pla de sostenibilitat energetica, cameres de seguretat a punts estrategics per a evitar delincuencia (robos a festes, basura i excrements de gos que els amos no arrepleguen) i poder penalitzar als autors.
Jose C 4 Mar 2019
Unes barres de ferro per a fer dominaes, al costar del ''skate park'' o camp de futbol
Maria Jose Urbanisme 3 Mar 2019
Treure les aceres dels carres d'entrada i eixida al poble : Liga,Sol,tram final Valencia Azucena i Mestre Serrano. Enrresar el ferm i permetre sols l'estacionamen als veins duran la nit.Al temps que es busquen llocs adecuats per aparcar.
Mostra més propostes
css.php