Anar directament a les notícies
Pedreguer Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Antoni 19 Feb 2019
Fomentar el teixit industrial. Falta oferta. Acabar els projectes començats.rnDegem frenar l'eixida d''inversió.rnEs el futur de tots!
Luis Martínez 5 Mar 2019
Donar una solució tècnica i viable econòmicament per a la connexió al clavegueram public del veinat de la sortida del poble direcció Gata de Gorgos. Actualment la gestió de les aigües residuals és particular i estem en sòl urbà!
Joan Benestar 18 Feb 2019
Habilitar un centre de dia per a la gent gran.
Ximo Urbanisme 27 Feb 2019
Crear parquing públic al centre del poble. Ja que els residents ens costa moltissim trobar lloc, i cada vegada més, ja que poc a poc hi ha mes zones grogues.
Jose Medi Ambient 9 Mar 2019
Posar mes gent per la netetja del poble.Aixi poder tindrer els parques,aceres,casa urba i demes mes net.Modernitzar la flota de vehiculs de recollida de R.S.U i netetja(electrics,gas natural).
Ocaive Urbanisme 19 Feb 2019
Peatonalisar el centre del poble i llevar les aceres.
Pepe Medi Ambient 19 Feb 2019
Plaques solars als edificis municipals per a estalviar energia.
Maite Educació 19 Feb 2019
Fer les gestions que calga per a que Pedreguer siga ''Ciutat Educadora''.
albert Urbanisme 21 Feb 2019
Donar eixida a tots els carrers del Nou Alfas a la carretera de Benidoleig i regular de nou tot el trafic de vehicles. Ja que ara tenen que entrar i eixir tots per el mateix carrer. Tinguent una escola, una escoleta , un edifici amb 42 vivendes , un autobus ambs xiquets ,mes tots els veins de les cases particulars que tinguen que pasar tots per un sol carrer puguent solucionar i donar eixides i entrades diferents i evitar el perill que suposa.
Anna 26 Feb 2019
Reorganitzar la direccionalitat dels carrers per a que siga fàcil accedir a la Plaça des de l'entrada principal que és l'Avinguda
Mostra més propostes
css.php