Els vostres articles: Feixisme baix l’ombra del PSOE

Enviat per Weller el 12 de setembre.

Feixisme baix l'ombra del PSOE

Açó és una continuitat del que ens espera, com ja vaig comentar el passat Juliol i en referència a la capacitat mental d'este element anomenat Vicent Costa, ex-alcalde del Poble. Pensant que tot havia quedat saldat amb l´aprovació d´un préstec a primers de legislatura, ara ens donem compte, que hi ha vàries coses més.

Repassar els camins amb pol, sols a uns dies de les eleccions, (propaganda electoral a costa dels Pedregueros) tenien destinats un presupost de 100.000 €uros; pot explicar Vicent Costa com autoritza a que s´hen gasten 250.000 €?

També val ara una resposta com "jo no ho sé"?. Vorem quin és el final d´esta història, i a vorer quines son les lleis que amparen al Poble, per evitar estes despeses, fora de tot plenari, consens ni partida, i al marge de tot criteri democràtic.

Vicent Costa va gastar més del que tenía l´Ajuntament destinat a l´empolat, fins un total en este cas de 150.000 €uros. Done per fet, que açò es delicte, i vaig a cercar el que li toca segons llei, o què es pensava? que ja s´havia acabat?. Responsabilitats ja !!!

Sr. Vicent, és açò correctament polític?

Per desgràcia, continuarà…

 

Arxivat en: Els vostres articles, Participació, Pedreguer

Comentaris

  1. Supose que properament s’haurà de decidir en plenari (com toca fer-se) què fem amb eixe deute. Altra modificació de crèdit? Ha de pagar el poble les despeses “electorals” del PSOE? Ja veurem. Quan hàgem de tractar el tema en la reunió dels dimarts, ja ho parlarem.

    [Weller, crec que és injust posar en dubte la capacitat mental del portaveu del PSOE: no fa les coses a soles]

  2. Teba diu:

    No es sols la despesa dels camins fora de partida pressupostària, per suposat delictiva ja que si no hi ha partida un alcalde o un regidor no pot gastar-se els diners dels ciutadans que gestiona. Bé, no sols són els camins, hi ha més despeses que ja van eixin, com l’adequació de la rotonda que si no m’han informat mal ha costat més del doble, je je je. Quin control de diners feia el regidor d’hisenda de l’Aixa?

  3. Lo mal és que els molts “pillets” sí que disposaven de partida als pressupostos, però l’alcalde es va passar per l’inguinal les quantitats pressupostades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *