EL BLOC SOL·LICITA QUE L’AJUNTAMENT DE PEDREGUER PARTICIPE A L’HORA DEL PLANETA

El nacionalistes pedreguers sol·liciten a la junta de govern que s’afegisca a l’anomenada “La hora del planeta”

Pedreguer, 21 de març de 2011.

[comunicat de premsa]

L’Hora del Planeta 2011 serà la major crida a l’acció organitzada mai. Servirà per demostrar que, actuant junts, tots som part de la solució al canvi climàtic. Es pot trobar ampla informació en la web http://www.horadelplaneta.es.

L’Hora del Planeta, organitzada per WWF, pretén implicar més de mil milions de persones i mobilitzar 6.000 ciutats del món per demostrar el suport global a l’acció contra el canvi climàtic.

Aquest any, WWF vol anar més enllà de l’Hora del Planeta, promovent accions positives per al medi ambient durant els 365 dies. Junts celebrarem aquest compromís mitjançant el gest simbòlic d’apagar la llum durant una hora concreta.

El proper 26 de març, de 20:30 a 21:30, s’apagaran els llums de monuments, carrers, empreses i llars en milers de ciutats d’arreu del món, per prendre consciència del problema i conèixer la importància de la nostra participació en la defensa del medi ambient.

El portaveu del BLOC de Pedreguer, Sergi Ferrús, va presentar el passat 15 de març una sol·licitud a l’Ajuntament de Pedreguer en nom del col·lectiu local, en què demana que la propera Junta de Govern sol·licite participar en aquesta iniciativa. Es va decidir presentar aquesta sol·licitud i no portar-ho a plenari perquè, segons Ferrús, “no hi havia temps per portar-ho al ple ordinari de març; tot i això, pensem que l’Ajuntament pot participar igual, ja que simplement es tracta d’omplir un formulari, enviar-lo via web i nomenar una persona responsable –a qui puga adreçar-se l’organització”. Com a llocs emblemàtics, els nacionalistes suggereixen Els Molinets, la Capelleta i l’Ajuntament, “tot i que es pot ampliar a altres llocs, com ara la plaça Major”. També apunta la conveniència que des del govern municipal es publicite aquesta mesura i es puga conscienciar a la població.

[la junta de govern va aprovar el 17 de març la sol·licitud del nostre grup: així, el proper dissabte, 26 de març, de 20,30 a 21,30 quedaran a les fosques: Glorieta, Pòrxens, Patronat, Molinets i Capelleta]

Arxivat en: Activitat municipal, El col·lectiu, Esdeveniments, Medi ambient, País Valencià, Participació, Pedreguer, Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *